۹ پاسخ

شربت خاکشیر با الو بخارا نم کن بده بخوره دوسه روز شکمش نرم شه داخل نافش روغن سیاه دونه بریز.داخل غذا هاش کره بذار حتما زودی خوب میشه.

سلام روغن زیتون خوبه بریز تو غذاهاش
پودر گل محمدی هم عالیه خیلی کم بزن به غذاش تابخوره فوری شکمش کارمیکنه البته زیاده روی نکنیا

پشتشو باروغن زیتون یامایع چرب کن همینطور زیر نافشو.تو غذا روغن زیتون والو بده بخوره

توی غذاش از روغن زیتون و کره استفاده کن

شربت لاکتوزعالیه

ببر دکتر خدایی نکرده شقاق نباشه چون بچه ها خیلی اذیت میشن با شقاق

سلام اگه قطره آهن بهش میدی آهنشو قطع کن،پماد ویتامین آچشمی بگیر یکم بریز داخل مقعدش.

کره و روغن زیتون بریز تو غذاهاش

از عطاری براش ترنجبین و فلوس بگیر ترنجبین ی قاشق کوچیک بریز تو لیوان ابرم فلوس هم بجوشوم مغزشو بده بخوره...مقعدشو چرب کن ک اذیت نشه هویج پخته بده بهش..گوجه بده بخوره یا تو غذاش بریز..کره بزار رو غذاش