۵ پاسخ

وزنش شده دوبار وزن تولد؟یا عفونت داره یا کمبود اهن.حتما ببر دکتر و ازمایش بگیر دخترمنم اینجوری شد بردم دکتر کمی عفونت و کمبود اهن داشت که خدارو شکر الان بهتر شده

عزیزم بعضی وقتا بچه ها تا یه مدت اینجوری میشن فکر میکنم واثه لثه هاشونه شما هر جوری هست شیرشو تو خوابم شده بده

دختر مکن دقیقا همینطوره بیچارم کرده همش باید بدوشم بش بدم دلی تو خواب قشنگ میخوره همه ک میگن گذراست

بچه ها توی سه چهارماهگی یه مدتی اینحوری میشن ولی دوباره خوب میشن نگران نباشید

هروقت خابالو شد بهش شیر بده.پسر منم گاهی از این اداها درمیاره😑
یه جای ساکت و تاریک ببرش احتمالا شیر بخوره