۷ پاسخ

یه ازمایشی هست وقتی دنیا میان میگیرن ، اگه فاویسم داشته باشه بهتون میگن ـ ولی باز اگه مطمءن نیستید یه ازمایش بده
مال من که روز اولی گفتن فاویسم نداره

بهتره الان نخورید

ادرارش قرمز بشه بعد اینکه مادر باقالی بخوره یعنی فاویسم داره

آزمایش غربالگری تیرویید که میگیرن فاویسم هم آزمایش میکنن همون آزمایشی که از کف پا خون میگیرن..تو نتیجه آزمایش نوشتن

همون بدو تولد ازمایش میگیرن ازشون اگه زرد داشته باشن زودتر میگیرن ازمایشو .ولی برااطمینان یه بار دیگه بگیرید

سلام باید آزمایش فاویسم بدین .بدو تولد نگرفتن؟

تو ازمایش تیرویید پسرم به من نگفتن ولی ده روزگیش‌یه ازمایش کامل گرفنیم ازش که گفتن فاویسم داره و صد روزگی باید تکرارش کنیم