۴ پاسخ

از عطاری دُشک بگیر اندازه ی نخود بنداز داخل اب جوش بخور تا ترش شیرت گرفته بشه

ماکارونی نفاخه عزیزم😑 مامانا نمیدونم شما اینو درس میدونین یا نه دهن مادر برا نوزادش فرق داره اصلا من رازیانه وادامس کندر قاطی میکنم میجوم اب که تو دهن جم میشه ازشون قورت نمیدم میندازم دهن بچم بخدا زوووود دل دردش رفع میشه اندازه یه قطره چکون از دهنم میریزم دهنش بعد پشتش میزنم چه اروقایی میزنه ورااااحت میخوابه بعضیا میگن این چیه بچرو مریض میکنی مااگه دندونمون خرابه یاچیزیمون هس بچه که از شیرمون تغذیه میکنه این همه بازم روش اثر میزاره فققط یه بار امتحانش کنین

عرق شاتره بخور شیرو صاف میکنه منم ماکارونی میخورم پسرم بالا میاره فکر کنم شیر سنگین میشه

عرق نعنا بخور به یچت هم بده