۷ پاسخ

عزیزم منم یه مدت به پسرم میدادم پدی لاکت و دایمتین واسه دل دردش همبنطوری شده بود دارو چند روزی قطع کردم بهتر شد

سلام خانمی قطره گوارش رو تنظیم میکنه.و نوزاد روزی تا۵بار پی پی میکنه خوشحال باش که بتونه راحت دفع کنه مشکلی نداره

سلام پدی لاکت حتما بده توبروشورم هم نوشته مخصوصا موقع مسافرت ها خیلی کامل توضیح داده حتما بگیر بهش بده

سلام ولی من امروز پسرمو بردم دکتر گفت بهش بدم من پدی لاکت بدم پسرم خیلی بهتر میشه بخصوص دل دردش تنها دارویه که ازش رازی هستم

عزیزم پدیلاکت قطره سیف و خوبیه.چون تو سفری به نظرم پدی لاکتش رو قطع نکن که یه وقت نفخ و این چیزا دوباره نیاد سراغ پسرت و سفرت راب نشه به گریه های کوچولوت.
اگه پسرت اسهال نمیره و فقط شکمش تند کار میکنه که خوب باید خوشحالم باشی که نی نیت راحت دفع میکنه اما اگه منظورت از زیاد کار کردن اسهال باشه ببرش دکتر.احتمالا اب به اب شده باشه.

اصولا پدی لاکت مال نفخ هستش و باعث اسهال نمیشه. ولی اگه فکر میکنید دلیلش پدی لاکت هستش بهش ندید. لاقل مشخص بشه واقعا مال داروه یا آب به آب شده اسهال گرفته

شکم بچه کار نکنه خوبه که گوشت جم میکنه و وزن میگیره .نمیدونم مادرا دراین مواقع چرا عوض خوشحال شدن زود میرن دکتر و دارو میریزن شکم طفل معصوما