۱۰ پاسخ

منم روزه ام از همون روز اولش .نمی شه روزه رو به خاطر عصبانیت نگرفت واجب خداست حداقل ۱۱ ماه رو راحتی بکشیم این ماه یکم از بار گناهانمون کم بشه

سلام.عزیزم.منم روزه میگیرم.خیلی هم شیر میخواد ازم.اره خیلی عصبی میشم.گرسنه نمیشم ولی اعصابم ضعیف شده.

سلام.منم دوروز گرفتم ولی حالم بد بود خیلی و عصبی میشدم. پسر منم یک سال ونیمشه و شیر میخوره. گفتم نگیرم بهتره ک هم شیر بد بهش میدم هم توانشو نداشتم ک بهش رسیدگی کنم

سلام طاعات قبول .منم میگیرم پسرم یسالو سه ماهه تیرویدم دارم سحرها قرصشو میخورم تشنگی گشنه نمیشم فقط کم خواب بشم عصبی میشم بی حوصله میشم شدید

من دوساله نگرفتم پارسال ک سلنا کوچیک بود و شیرخوار سال قبلشم حامله،ولی امسال با ذوق خاصی میگیرم

ادم بهش فشار ک میاد ولی تقصیر بچه ها نیس اگه نمیتونی بگیری نگیر خدا دوس نداره روزه باشیو ب بچه اسیب برسه،منم عصبی میشم گاهی ولی سریع رفعش میکنم

سلام نماز روزتون قبول نه من هم نمیتونم بگیرم چون بچه ها ی کوچک زیادتر احتیاج به ما دارن ما هم باید انرژی زیادی داشته باشیم تا بتوانیم به اونا رسیدگی کنیم

چراشیرمیدم خیلی هم بدغذاس

سلام مگه شیرنمیدی؟

سلام..اره منم میگیرم.اگ خابم به اندازه باشه اذیت نمیشم اما اگ درست نخابیده باشم بی حوصله میشم..البته من استراحتم دادم.4روز اول گرعتم بعد دخترم واکسن زد چند روز نگرفتم امروز مجدد گرفتم..