۶ پاسخ

تو دوماهگی ک کسی دندون درنمیاره لثه هاش میخاره واسه همین دستشون میزنه ب لثه هاش.پسر منم همینطوره

دندون از 4 ماه به بعد داره لثه سفت میکنه فعلا

دختر منم از ظهر بیقراره همش کلافه ست آب دهنش زیاد شده لثه هاشو که ماساژ میدم آروم میشه خیلی زوده آخه واسه دندون.

دخترم منم همینطور دستم و میگیره میکشه جای دندونش سه ماهش امروز تموم شد

الان دندون در نمیاره
پسر منم یه ماهه اینجوریه دکتر گفت داره لثه هاش سفت میشه
گفت روزی یبار دستتو بشور با انگشتت با لثه هاش بازی کن اروم بشه

آب از دهن اومدن ممکنه بخاطر رفلاکس هم باشه از الان دندون در نمیاره