۷ پاسخ

سلام عزیزم .منم قبل از بارداری خیلی کمر دردای شدیدی داشتم الانم دارم .ولی میگن طبیعیه...استرس نداشته باش

سلام منم همینطوری بودم تا۳ماه عادیه

اوایل بارداری احتمالا این دردا باشه منم داشتم کم ولی اگه خون ریزی اینانداری نگران نباش

کمر دردت اگه زیاده برو متخصص شاید بهت شیاف پروژسترون بده

نگران نباش طبیعیه...اگه لکه بینی و خونریزی داشته باشی نگران کننده اس

س نگران نباش من داشتم کم کم هفته زیاد بشه خوبه میشه با روغن ارو م بمال خوب میشی

سلام عزیزم منم هفته ۱۱هستم کمر درد دارم پهلوهام دار