۷ پاسخ

سلام. کوچولوی شما حتما آب بدنش کم شده. بهش آب و آب میوه تازه بده. هوا گرم شده بدن بچه کم آب میشه. اگر مشکل حل نشد حتما ببر دکتر. انشاءالله که با آب میوه و آب حل میشه

سلام خانمی حتما ببرش دکتر.من روزی پنج شش بار عوض میکنم.

سلام ببین عزیزم اگه اب و شیرش میخوره وبازم ادرار نداره حتما ببرش دکتر ممکنه مسیر خروج ادرارش بسته شده باشه

سلام عزیزم من درروز دو تا سه تا بهش شیر زیاد بدین واب

سلام عزیزم...بستگی داره اگه پی پی کن همون موقع عوض میکنم اما برای جیش چهار پنج ساعت...اما نی نی شما نباید یبار در روز باشه.‌خیلی کم چون تو این سن باید آب بخوره...حتما آب
بدنش کم ک زیاد جیش نداره

سلام عه غیرممکنه چجوری ینی ادرارنمیکنه

حتما ببرش دکتر تا ببینه مشکلش چیه