۳ پاسخ

سلام عزیزم تشنج انواع مختلف و علائم مختلفی داره یک نوع شایع همونی هستش که مامان محنا میگه ولی گاهی انواع دیگه تشنج هستش که به راحتی تشخیص داده نمیشه برای مثال یک نوع تشنج در کودکان هست که علایمش به صورت خنده شکلک درآوردن خیره شدن غیرعادی طوری که متوجه اطرافش نباشه و هر چی صدا کنی نشنوه ویا حرکات غیر عادی مثل پرش دست حرکت پا به صورت رکاب زدن و یا حتی چشمک زدن غیر عادی میتونه نشونه تشنج باشه

کبود میشند کف بالامیارند چشمهاشون بالا میره چندثانیه خیره میشند

من دیدم کسی تشنج میکنه سیاهی چشماش میره بالادست وپاش عین چوب خشک میشه ومیلرزه من فقط همین علائم ویادم البته کسی تشنج کرده بوددیدم