سلام گریپ میکسچر ایرانی بهتره یا خارجی؟؟؟

۱۴ پاسخ

سلام هر چیز خارجی بهتره

خارجی خیلی بهتره ولی درکل گریپ میکسچر برای دلدرد پسرم خیلی تاثیری نداشت

بنظر من برای دل درد نوزاد و کولیک قطره اینفاکول بهترین گزینه هست بهترین و عالی ترین قیمتش 450تومن هست ولی تاثیر بی نظیری داره

خارجیش زودتر اثر داره واسه کولیک اما من واسه پسرم پدی لاکت دادم واسه کولیکش خیلی عالیه فورا اروم میشه یکم گرونه اما خوبه واسه اسهالی بچم عالیه این پدی لاکت

سلام نوزاد از کی میتونه ببینه

سلام یه سوال بچه نوزاد کی میتونه ببینه

خارجی بهتره عزیزم

سلام .خارجی بهتره .من ب پسرم میدم

گریپ میکسچر دادم تاثیر نداشت کلا میگن واسه ذهن بچه خوب نیست پس بهتره ندی
من کولیکز دادم خیلی خوب بود

سلام من هردوتاشو گرفتم ولی از نظر م فرقی نداره ولی ایرانی رو بیشتر دادم‌ولی فرقی نداره

سلام
ما گرایپ واتر میدادیم
خیلی خوب بود

من ایرانی مصرف میکردم زمان میبرد تا اثر کنه رفتم دکتر واسم خارجی نوشت تا دادم بچم هم شکمش خالی شد دیگه دردنمیکنه هم باد شکمش خالی میکنه بدون دردی

خارجی_همه چیز خارجیش بهتره... دارو که جای خود داره😋منکه راضیم

سلام من هر دو رو دارم فرقی نداره به نظرم