۱۰ پاسخ

دختر من پانزده ماهشه و تقریبا سه روزی میشه که اصلا غذاهاشو نمیخوره. یا دهنش رو میبنده یا اگه بره توی دهنش میریزه بیرون. فعلا دارم باهاش مدارا میکنم. همون یکی دو قاشق رو میدم. بجاش براش چهار مغز گرفتم با خرما گلوله های کوچیک درست میکنم میدم بخوره که انرژی ش کم نشه. فکر میکنم اگر بزور بهش ندم چند وقت بعد خودش خوب میشه. اما اگر اصرار کنم لج میکنه و پروسه طولانی تر میشه.

اونوقت یعنی داره دندون درمیاره،نبایداصرارکنی چون بعدا بدغذامیشه

سلام دختر منم اینطور بود مدتیه خوب شده.نگران نباش.بهش اصرار نکن که عادت کنه.فقط به اندازه ای که میخاد بده بخوره کم کم خوب میشه.دفعاتشو بیشتر کن.قطره آهن هم خوبه براش

بله خیلی شده.فقط صبوری کردم تا بالاخره با یه ترفندی بخوره

اره زیاد پیش اومده. اون غذا رونخورده فقط شیرخورده. اینجور مواقع غذا رومیذارم برا وقتی که دوباره گرسنه شد

اره خیلی پیش اومده ولی من از وقتی شربت زینک میدم بهتر شده من اصلا دنبالش نمیرم بهش غذا بدم همونجا اگه خورد که خب وگرنه باز بعد دوساعت دوباره میدم‌بهش

😢😢😢😢دخترمن اونطوریههههه کلی غصه میخورممم

دخترمنم اصلا این جورچیزهانمیخوره حتی میوه ازاولش هم نمیخوردفقط غذااونم بازورالانم که دیگه هیچی نمیخوره

دخترمن اگه نخوره به هیچ روشی نمیخوره همه رو امتحان کردم

من که ببینم اینطوره تلویزیون روشن میکنم یا براش شعر میخونم،و حواسشو پرت میکنم اما کم پیش میاد که نخوره