۴ پاسخ

سلام بچه بالاترازدوسال دیگه استامیتوفن جواب گونیست ایبروفن بهش بده وشیافت بزن بزاش

سلام اگه با استامینوفن خوب میشه بهش ایبوپروفن بده ۵ میل احتمالا تب ویروسی داره ک فقط باید با تب بر کنترل بشه تب ویروسی معمولا تا ۴ یا ۵ روز ادامه داره

اگه با استامینوفن تبش پایین نمیاد از شیاف استامینوفن هر 4 ساعت استفاده کنید کشاله ران و زیر بغلش رو با اب خنک کنید

سلام‌ من که خیلی وقته درزمان تب شربت استامینوفن میدم قطره استامینوفن که مال زمان نوزادی بچه هاست