۴ پاسخ

سلام عزیزم
یه کوچولو مرغ تفت بده..یه حلقه هویج .یه حلقه سیب زمینی.یه کم کدو حلوایی بزار بخار پز بشه
بعد یه کم اب اضافه کن جوش اومد نصف قاشق غذاخوری برنج نیم اضافه کن یه کم پخت جعفری اضافه کن هر چه سبزی کمتر خرد بشه و کمتر بپزه خاصیتش بهتره برای همین آخر کار اضافه کن بده نی نیت نوش جان کنه

سلام عزیزم، تو سوپ ساده میتونید اندازه نصف قاشق غذا خوری برنج (نیم دونه عالیه و لعابش بیشتره)یه تکه کوچیک سینه مرغ یا گوشت گوساله به همراه یه سیب زمینی کوچیک و یه هویج متوسط و مقداری سبزی تازه گشنیز و جعفری که حاوی اهنم هستند و خیلی مفیدن کمی نمک و روغن زیتون به اندازه یک و نیم قاشق چای خوری و یا کره اضافه کنید بزارید خوب بپزه زیرشو کم کنین تا خوب جا بیوفته بعد بدین کوچولوتون بخوره نوش جونش

سیب زمینی و هویج و یکم برنج نیمه رو بزار شعله بپزه بعد میکسش کن بده کوچولو بخوره یه چن قطره روغن زیتون هم بریز

سلام عزیزم .یه تیکه گوشت مرغ یا ماهیچه.هویج.سیب زمینی.کدو. برنج نم دونه.هر سه روز هم یه نوع سبزی اضافه کن مث گشنیز.جعفری.