۱۲ پاسخ

عزیزم یوقت کره ندیا .یچه مریض میشه .بچه دوماهه است .قطره پدی لاکت بده شکمشو ماساژ بده اگه شیر خشک میخوره شیرشو گرم ن درحد سوختن ولی گرم بهش بده تا شگمش روان بشه کازکنه یک هفته تا ده روز هم طبیعی بجه که غذاخور نیست مدفوع نکنه .شیافت میزنید عادت میکنه .پاهاشم مث دوچرخه براش حرکت بدین تا ب حالت دودی شکل رودهاش کمک کنه تا دفع کنه مانع یبوست میشه پدی لاکت

خودت گلابي بخور يا كمپوتشو شكم دخترت كاركنه

دقیقا دخترمنم همینطوره تا گوش پاک کن یا شیاف نزارم کار نمیکنه نمیدونم چیکارش کنم دکترش گفت تا ده روز عیبی نداره اگه تب و استفراغ نداره و اذیت نمیشه ولی اخه اینطوری که نمیشه

سلام عزیزم خاکشیر بدی عالی دو سه قاشق بهش مربا خوری بهش بده البته قبلش خاکشیر رو تو آب جوشیده بریز

عزیزم بستگی به خودت داره که چی میخوری اب ومایعات زیاد بخور بخصوص اب حتما جواب میده حموم ببر بچه رو خیلی خوبه

قطره پدی لاکت بهش بدید روزی ۵ قطره

پسر من هم این جوری میشد دکتر هم بردم کار نکرد ولی خودم بهش چند بار کره محلی دادم دیگه شکمش کار کرد اکه خاستی بدی نه زیاد بد نه کم به اندازه بده یکم هم روش شکر بریز که شیرین باشه که حالش بهم نخوره

سلام عزیزم7تا10روز مشکلی نیست البته مدفوعش بعد از ی هفته سفت نباشه من پسرم 6ماهشه از از روز اول تا الان هفته ای یکبار مدفوع داره دکتر بردم گفت مشکلی نداره نترس عزیزم شیاف هم نذار عادت میکنه واسه دستشویی

سلام عزیزم پسرمنم اینطوری بود بهش فلوس میدادم البته دکتربردم شربت نیستاتین داد

اولا شیاف نذار عادت میکنه و روده هاش تنبل میشن دوما اگر مدفوع بچه سفت نیست و از شیر خودت تغذیه میکنه تا یک هفته مشکلی نداره اگه بیشتر شد باید ببری دکتر من دخترم اینطوری بود بردم دکتر الان هم نمیگم چه بدی بهش چون باید حتما ببری دکتر

سلام عزیزم شیر خوشک میدی

سلام،دور نافشو به صورت چرخشی با روغن زیتون ماساژ بده،پاشم به شکل دوچرخه تو دلش یکم فشار بده بزار نرم شه شیکمش