۵ پاسخ

عزیزم از بابت بالااوردن بچتون اگر پنیری شکل هست بیشتر اوقات، اگر وزن گیری بچتون خوبه، اگر میدونین زیاد شیر میخوره، نگران نباشین و به هیچ عنوان بدون مشورت با دکتر بهش دارو ندین. البته موضوعیت رفلاکس متاسفانه چیزیه که هردکتری دلش میخواد سریع برچسبشو بزنه و من دخترم یکماهو نیم دارو مصرف کرد بخاطر تشخیص اشتباه یک دکتر برای رفلاکسش. بعد ازون بردمش پیش دکتر دیگری که فوق تخصص گوارش کودکان دارن و ایشون کلی معایته کردنو گفتن این علایم کاملا طبیعیه و بخاطر زیاد شیر خوردنشه چون معده بچه ها گنجایشی داره که بیشترازون بخورن خب با بالااوردن اضافشو میریزه بیرون دیگه و اصلا هم بهم نگفتن کم کن شیردادنتو بهش

آروغ بزنه نهایت پنیری یکم بیرون بده اشکال نداره ولی اگه شیر بیرون میده یا خیلی بچه رو رو معدش فشار میارید یا بردين بیرون گرما اذیتش کرده ممکن هست خونه هم گرم باشه
یام زیاد خورده تایم کمتر بهش شیر بدین فاصله زمانی کمتر

اگه شیری ک بالا میاره چروکیده باشه ک اضافه شیر بیرون میزنه اگه نه شیر معمولی بالا میاره از علائمه رفلاکس معده ست

نباید وقتی اروغ میگیری بالا بیاره،!شاید زیادبهش شیرمیدی،!
ولی بعضی بچه ها رفلاکس دارن،!شاید ازمعده شه اگه بهتر نشد برو دکتر،شربت رانیتیدین بهش میده

بعد از اینکه شیرش رو خورد ی ربعی سر پا نگه اش دار