۱۲ پاسخ

آخی ماشالا به پیشرفتش که یازده ماهگی راه میره نه ایشالاچیزیش نیس حتما ضعیفه پاهاش هنو

سلام من داشتم پیامهای راه رفتن رو می خواندم سوال شما رو دیدم الان پسرتون درست راه می‌ره یا بازم پاشو کج می آره پسر منم اینجوری نگرانشم وچیکار کردید ممنون میشم جواب بدید

سلام عزیزم خب هنوزخوب تعادل پیدانکرده

کاملا عادیه اوایل پاهاشون رو کج میذارن یا رو پنجه راه میرن موقعی غیر عادی و جای نگرانیه که اصلا پاهاشون صاف نشه یا تو حالت عادیم کج باشه فرم پا اگه فقط تو راه رفتن اینطوریه واسه اینه که تازه راه افتاده شتاب زده قدم برمیداره خوب میشه عزیزممممم

سلام عزیزم
چون تعادل نداره، اینجوری راه میره. کم کم که راه بیفته، یاد میگیره پاهاشو بهم نزدیک تر کنه. نگران نباش.

تازه راه رفته و فعلا تعادل نداره یکی دوماه که خوب راه رفت دیدی بازم پاشو کج میزاره یه دکتر ببر،مولتی و اهنشو هم بده

عزیزم نگران نباش پسرمنم همین طور راه میرفت بردم وکتر گفت بزار تا یک سال ونیمه صبر کن اگر درست نتونست راه بره بیارش باز

سلام خواهر پسرت یکی پاهاشو کج میزاشت راه می‌رفت خوب شد پسر من یکی پاهاشو کج میزاره راه میره خیلی نگرانم خواهشن جواب بده

سلام خوبید الان بچه اتون خوب شد؟
موقعی ک راه میرفت درد هم داشت؟!!

سلام مامان آرین خوبی ببخشید پسرتون راه رفتنش خوب شده آخه دختر منم تازه راه افتاده اینجوریه خیلی نگرانشم😔😔😔

سلام عزیزم نگران نباش بچه ها اول که راه میرن همین حالتن

گلم واسه اینکه خیالت راحت باشه ببرش دکتر چون من این مشکل روشنیدم اگه دیر بری استخوانش محکم بشه ديگه مشکله