۴ پاسخ

عزیزم جغجغه میدم دستش خیلی دوستداره از ایندعروسکای صدا دار هم گرفتم براش عاشقشونه وقتی میزنم روشون میگن بییییغ 😝غش میکنه از خنده.باباش باهاش دالی بازی میکنه از خوشحالی جیغ میکشه .از آویز گهوارش هم خیلی خوشش میاد .دستو پاهاش رو هم باهم تکون بدم دوسدارع

با جغجغه های رنگی ...بشورید بدید دستش یاد میگیره چه جوری تو دستش بگیره ببر سمت دهان ..بعد دالی بازی یه دستمال بندازید رو صورتش باهاش دالی بازی کنید براش برقصید😅 براش کتاب بخونید خیلی خوبع تو افزایش هوش تن صداتونو هی تغییر بدید

من دالی موشه و نخود ریختم تو شیشه پلاستیکی تکون میدم . توپکای نرم میدم دستش باهاش بازی کنه. جغجغه میدم دستش. دستاو پاش هماهنگ تکون میدم خیلی خوشش میاد

من جلوش رقص میکنم با اهنگ شاد 🤗