۴ پاسخ

خیلی خطرناکه اصلا این طوری نیست ممکنه بگیری چون درحاملگی سیستم ایمنی ضعیف میشه. با پزشکتوون صحبت کنید واصلا دوروبر طرف نرید

نه ضرر نداره ولی محض احتیاط باهاش تماس نداشته باش.

شما نمی گیری دیگه ولی دکترم گفته پیش کسی که بیمار آبله یا هر بیماری دیگه ای داره نباشم چون ممکنه رو بچه تاثیر بزاره

خودت قبلا گرفته باشی طبیعتا دگ نمیگیری و ضرریم برا بچه ندارع..