۱۶ پاسخ

نترس عزیزم تا ۷ هفته الی ۸ هفته وقت داری که قلبش تشکیل بشه

ن عزیزم نگرانیواسترسوازخودت دورکن هنوزوقت هس

نه عزیز واسه قلب معمولا ۷یا۸هفتگی میرن برای بعضیا هم ممکنه تا ۹یا۱۰هفتگی قلب نشون بده نگران نباش

منم ۵هفتگی رفتم فقط ساک بودجنین نبود ۷هفتگی تشکیل شده بودقلبش نگران نباش

همیشه اول ساک تشکیل میشه، بعد جنین میاد تووش، بعد قلبش تشکیل میشه. معمولا هشت هفته که کامل شد ، برای سونو قلب جنین میرن

نه عزیزم نگران نباش من خودم 8 هفته رفتم .ب خدا توکل کن

نه گلم منم همینطوری شد،زود رفتی،ان شاالله هشت هفتگی که بری تشکیل شده

توکل بخدا ان شاءالله سنو بعدی هم جنین هست و هم قلب.شش هفته زوده نگران نباش

نه عزیزم نگران نباش.هشت هفتگی دوباره برو سنو.برای بعضیا صدای قلب دیر تر شنیده میشه.

سلام..توی هفته ۶ واسه سونو خیلی زوده هنوز...منم همینطور بودم ۱۰ روز بعدش سونو دادم باردار بودم...ان شالله شماهم هستید

انشاالله که پوچ نباشه توکلت کن ب خدا گلم

نه عزیزم.قلب جنین ۷الی ۸هفتگی تشکیل میشه شما یه خورده زود سونودادی.وقتی ۸هفته شدی تکرارکن.استرس نداشته باش

ممنون ازهمتون انشالله همینطورباشه که میگین

عزیزم منم اینجوری بودم بارداریم پوچ بود
ایشالا برای شما نباشه

ن عزیزم بارداری جنین خودش۶هفته قلب جنین ۷هفته تشکیل میشه

مامانا کانال زدم.اونجافک.کنم راحت ترباشیم دوست داشتین بیایدmamanayemontazer