های از شیر گرفتن

یک روش از شیر گرفتن نوزاد روش ناگهانی است که در عوام زیاد شایع است. این روش از نظر روحی به بچه ضربه وارد می‌کند و مشکلات و عوارضی برای او دارد؛ چراکه او به شیر مادرش اعتیاد پیدا کرده است. تنها فایده این روش آن است که دیگر خیال مادر راحت است که شیردهی تمام و وابستگی کودک قطع شده است. روش دیگر که توصیه اکثر متخصصان است، روش آرام و تدریجی است. بسته به شرایط فرزندتان از 15، 16، 17 یا 18 ماهگی به‌تدریج شیر را کم کنید.

فلسفه‌اش این است که تا شش ماهگی غذای اصلی شیر مادر است، 6 تا 12 ماهگی شیر مادر غذای اصلی است؛ همراه با غذای کمکی و از 12 ماهگی غذای خانواده غذای اصلی و شیر مادر در کنار آن به عنوان نوشیدنی بعد از غذا به کودک داده می‌شود. از حدود 15 تا 18 ماهگی یواش‌یواش شیرش را کم کنید. البته از 12 ماهگی هم می‌توان برای کم کردن شیر شروع کرد اما 15 ماهگی بهتر است. هر وقت گرسنه بود، غذای روز خانواده را به او بدهید، غذاهایی مثل ماکارونی، پلو و کباب. شیر را به‌عنوان کمکی به بچه بدهید.
به تدریج که شیر بچه را کم می‌کنید، میزان آب، مایعات، آبمیوه و حتی شیر پاستوریزه‌ای را که به او می‌دهید بیشتر کنید. اینها گزینه‌های خوبی هستند که با ذائقه کودک نیز جور درمی‌آید.

وقتی می‌خواهید شیر بچه را قطع کنید، اگر از شما شیر خواست به او بستنی، شیرهای طعم‌دار میوه‌ای، شیر کاکائوی رقیق یا حتی کیک و بیسکویت بدهید تا سیر شود و شیر مادرش را فراموش کند. تاکید می‌شود به‌هیچ‌وجه به او چیپس و پفک و تنقلات غیرمفید ندهید
سلامت نیوز: ترفندهایی برای از شیر گرفتن کودکان

۵ پاسخ

دختر من ۱۸ماهشه و شدیدا ب شیر من وابستس هرسری شیر میخواد بهش یه تغذیه دیگه میدم یا تغذیه رو قبول نمیکنه یا بلافاصله بعدازخوردن خوراکی یا غذا بازم شیر میخواد

سلام به همه منم دخترم رو دارم از شیر میگیرم اگه بخوام بهش شیر پاستوریزه بدم باید اونو گرم کنم یا نه؟؟؟

بچه ای ک اینارو نمیخوره چی هر چی بهش بدم دوباره برمیگرده به شیر خودم

خیلی عالی اره واقعا سخته یهو بچه رو از شیر بگیرن به نظرمن حداقل باید یک ماه طول بکشه

خیلی عالی بود اتفاقا منم دارم کوچولومو از شیر میگیرم البته به روش شما دوست عزیز منم مخالف یه دفعه گرفتنم...البته دخملی من شیر خشک میخوره