۵ پاسخ

سلام ..وقتی نینیت از خواب بیدار میشه قبل از غذا بهش شیر بده ..شیر یه مکمل قوی واسه نوزاده بیشتر باعث وزن گیریش میشه تا غذا ..من بردم بهداشت گفت اول شیر بده سیرش کن بعده ده دقیقه بهش غذا بده ..نه اینکه اول غذا بدی بعدش شیر اینجوری سیر میشه زیاد شیر نمیخوره و بدنش افت میکنه ..من زیاد شیر میدم هم قبل از غذا هم اگر گشنه بود بعد از غذا .

من هر وقت خوابش میاد شیر میخوره،
خیلی گیر نمیدم به تعداد وعده هاش ،هر وقت خودش خواست میخوره

سلام ی وعده غذادادی بعدازیک ساعت ایناشیرشوبده

نه دیگه شیر سرجاشه فقط میتونی چند وعده غذا بهش بدی شیر غذای اصلیشه

سلام‌من اول شیر خودمو بش میدم بعد غذا .شیرو در روز ۵ .۶ بار میخوره