۹ پاسخ

عزیزم تو خوردو خوراک خودت دقت کنی هیچ نمیخواد قطره و شربت بدی چیزای نفاخ سردی و لبنیات نخوری دلدرش خوب میشه یا اینارو خوردی بعدش چای و عرق نعنا بخور یا برگ نعنا بریز تو آب جوش دم بکشه بخور که مشکلی براش پیش نیاد قطره بی بی کر از همشون بهتر ۵ قطره صبح ۵ قطره شب یه ربع قبل شیر بهش بده بقیه یبوست میاره شربتم زیاد نده روده هاش عادت میکنه تنبل میشه

عزیزم پسر منم دلدرد داشت همه ی اینارو امتحان کردم هیچ کدوم تاثیری نداشت فقط کولیک اید و سایمتیکون بگیر عاااالین

قطره کولیکیز خیلی خوب بود برای دخترم

خیلی زیاد دل درده

قطره کولیکز خارجیه

عزیزم شربت کرمیچر بهش بده خوب میشه

قطره پدی
لاکت و کولیکز

دکتر برای پسرم قطره "کولیف" و "بیبی کر" تجویز کرد.

کولیف خوبه....