۴ پاسخ

نوزده هفته زوده...من الان ۲۷ هستم ندارم انقدر نگرانم تا هفته دیگ برم سونو

من هفته۱۵ هستم اصلا اصلا شکم ندارم همش میگم رشد نکرده ولی بعضیا که ماهشون از من کم تره شکمشون خیلی بزرگه منو ترس میگیره

عیب نداره هرکسی متفاوته من نه هفته هستم هرکی بببنه میفهمه حاملم بچه دوممه شکمم زود اومدم ولی شکم اولم تا شیش ماه شکم نداشتم ه چند من قبل از،بارداری هام هم اصلا شکم نداشتم صاف صاف بود

سلام 💜نوزده هفته خب زوده من هنوز شکم ندارم
هر بار میری سونو ببین رشد و وزنش نرمال باشه دگ چیزی مهم نیست...شاید بچه تو پهلوهات باشه..