۶ پاسخ

عزیزم حتما سینت رو قبل شیردهی بشور اگ شیشه یا پستونک استفاده میکنی اونا رو هم حتما بجوشون.قطره رو هم بزن ب گوش پاک کن همه جاهایی ک برفک زده بزن .زمان میبره تا خوب بشه

چیزایی که میخوری باید خنک باشه غذاهایه داغ خوردی به خاطر اینه

سلام عفونت داره برفک‌بزنه مال سینه اته یا شیرت

پسرم‌اینطوری بود هرچی نیستاتین دادم خوب نشد دکترش یه دونه قرص فلوکونازول داد گفت پودرشو به ۴ قسمت تقسیم کن ۳ قسمتشو بریز تو شیر بهش بده
دادم خوب خوب شد

سلام عزیزم پسر منم همین جور بود من دیروز بردم دکتر گفت تا دو هفته طول میکشه خوب میشه
داروی نداره

پسر منم الان سه هفته ست که برفک داره سه شیشه نستاتین دادم خوب میشه ولی بعد چند روز دوباره برمیگرده دکترش پماد کلوتریمازول داد گفت بعد از هر بار شیر دهی باید بزنم به سینه هام الان دارم همین کار میکنم برفک دهنش بهتر شده