۶ پاسخ

سلام عزیزم واسه نی نی من این شربتای خواب فایده نداشت و تازگیا خود نی نی یکم شبا بهتر میخوابه ساعت دو😁،سعی کن روزا بیدار باشه وشبا با خاموش کردن چراغها و تعویض پوشک آماده خوابش کنی

من خودم انظیم کردم خوابشو اول شیر میدم اروغ میگیرم بعدش پوشک عوص میکنم تو بعِم پستون دهنش میخوابه از دوازده تا یک شب بیداره بعدش تا ۱۲ ظهر خوابه البته بعد ساعت ۸ حی نق میزنه میاد شونم قشنگ میخوابه . میدونم ازشیره سنگین میکنه . خودت یک بار عادت بدی درس میشه .

من گرفتم عزیزم الان سه چهاروزه میدم ولی اثری نکرده دخترم منم خیلی خیلی کم خابه خیلی

فایده نداره هر راهی ک بگی امتحان کردم اما نمیخوابه روزا هم کم میخوابه

سلام. اگه نینیت طبعش گرمه یا ریفلاکس داره، بدترشم می کنه بی بی سد چون بیشتر ترکیباتش گرمن و نعناع فلفلی هم داره

پس کامرون ساختس چند شب دیگه ک نخوابم از پادرمیانی خخخخ