۹ پاسخ

گلم 5 ماهشه یه ذره کمه یه مدت شیر خشک سوپرامیل براش بگیر کمک شیر خودت اما با قاشق یا قطره چکان بهش بده با شیشه ندی سینتو ول میکنه ها وزنش میره بالا

سلام بله بچه من .بعدش دیدم دندون درآورده.۵ماهگی دندون زدبیرون ۴ماهگی اصلا رشدنکرد.مریض هم شد.

بچه باید هفته ای 30 گرم اضافه کنه کم اضافه کرده اما اگه رو نمودار نرمال نشون میده نگران نباش

سلام .اره پسرمن وزن اضاف نکرد توسه وماه وچهارماه همون ۷۲۰۰ بود منتها قدش بلندشد

شیر خشک کمک شیرت بده وزن میگیره

اره منم بچم همینجور بود ولی شیر خشک میخورد.بردم دکتر.ازمایش ادرارو مدفوع و سونو کلی براش نوشت.چون شیرش رو عوض کرده بودم خیییلی میورد بالا.دیگه آز مشکل نداشت سونو ک داد گف از رفلاکس معدس و شیرش رو عوض کرد.الان خیییلی بهتر شکرخدا.

عزیزم وزنش خیییلی خوبه شیش ماهگی باید شیش و نیم باشه

سلام بله دختر من ازچهارماهگی تاواکسن 6ماهگی فقط 100گرم وزن اضاف کرد.اصلا شیر نمیخورد دکترشم باشیرخشک مخالف بود

اره ولی پسر من سنگ داشت واس اون