۱۳ پاسخ

سلام عزیزم
من پسرم بیست روزش بود ختنش کردیم اصلانم اذیت نکرد به روش حلقه
عرچی زودتربهتر..بهتره تاموقعی که غلط نمیزنه ختنش کنید

سلام عزیزم من پسرم ۴۷ روزه بود ختنه اش کردم

گلم من ۲ماه و۲۲روزه ختنه کردم.حلقه اش هم ۶روزه جدا شد

من پسرم ۱۰ روزگی ختنه کردم حلقه اش هم یه هفته ایی افتاد اونموقع ناراحت بودم میگفتم کوچیکه ولی الان دیگه راحت شدم هر چقدر بزرگ بشه بیشتر میفهمه

من پسرم ۳ماه و۲۳روزش بود خوب بود خداروشکر،ب روش بخیه

من ۲۰روزگی پسرمو ختنه کردم خیلی خوب بود

سلام من 25 روزگی ختنه کردم و واقعا الان خوشحالم همون موقع ختنه کردم .چون هیچی نمیفهمیدن و زود فراموش کردن ..ولی اگه دیرتر ختنه میکردم خیلی سخت میشد ...به همه که میگم زود برن ..درسته اون موقع ناراحته ادم که بچش کوچیکه و این حرفا ..ولی بعدش خوشحاله که دیر ختنه نکرده

سلام من پنجاه چهارروزبود.روش حلقه.خیلی عالی بودخداروشکراذیت نشدروزپنجم افتاد

من همین چند روز پیش ختنش کردم انروز روز ۴ ک ختنه شده خوب بود ولی گفتم کاش کوچیکتر بود چسر اولیم رو ۴ ماهگی ختنه کردم اینو گفتم کوچیکتر باشه ک دست و پا نزنه بازم نشد
ولی خوب بود رازی بودم به روش حلقه جفتشونو ختنه کردم

سلام گلم بهترین سن 20 روزگی خیلی خوبه من پسرمو ختنه کردم اصلا هیچی نفهمید

من روز چهلم ختنه کردم باروش حلقه عالی بود.. روز پنجم حلقه ش افتاد... فقط روز اول بیقراری میکرد اونم قطره استامینوفن میدادم میخوابید

منم 21 روزگی ختنه کردم...یه روز سختی داشت برامن، پسرم که استا میدادم میخوابید

15 روزگی . اصلا اذیت نشد حتی گریه هم نکرد یه بار