بهترین مارک پوشک بچه چیه؟

۲۱ پاسخ

اگه بهترین و ضد حساسیت میخوای ک ب هر پوستی بسازه پمپرز .عالیه رودستش تو دنیا نیست اما خب قیمتش بالاست من تا ۷ ماهگی پمپرز استفاده کردم وچون خیلی گرون شد زدم تو کار ایرانی😁 بارلی چسبش مزخرفه مولفیکس مثل لحاف میمونه خیلی کلفته .کانفی هم خوب نبود اصلا خوشم‌نیومد پای بچمم سیاه کرد .مای بی بی توی مارکای ایرانی بهتره

بهترین پوشک برای بچه شما همون پوشکی که با پوست بچتون سازگار باشه من از اول مولفیکس استفاده کردم راضی هستم پوشک دیگه ای نمیفته بهش شاید برای بچه دیگه ای مولفیکس خوب نباشه

فقط کوکومی می می می عالی

من مای بی بی استفاده میکنم از اول خیلی راضیم.یه بسته مولفیکس گرفتم پا بچم قرمز شد .دیگه نگرفتم

به نظر من پمپرز از همه بهتره ، از اول پمپرز و پریما پمپرز استفاده کردم. تو دوره ای که پوشک نایاب شده بود پمپرز پیدا نکردم و مولفیکس ترک گرفتم. که اونم خوب بود ولی کلفت تر از پمپرزه و زودتر پر میشه. البته بگم که یه بسته مولفیکس ایرانی گرفتم که اصلا خوب نبود ، کوتاه و کوچک و تنگ بود و کل بسته رو انداختم دور.

مارک مای بی بی خوبه من برادوتابچم استفاده کردم

جان بَبَ از همه بهتره من اول پمپرز استفاده میکردم ولی الان چند ماهه که عوض کردم کیفیتش عین پمپرزه هیچ فرقی نداره اصلا

بستگی به قیمتش داره،پمپرز و مولفیکس خوبه،تو ارزون قیمت ها ببم بد نیست

من بارلی استفاده میکنم خوبه

مثلا مابگیم‌پمپرز شمامیری میخری بااین گرونی

مرسی و مای بی بی

کانفی،اصل ترکیه هست عالیه،

من کامفی استفاده میکنم خیلی خوبه

فقط ما ی بی بی از همه بهتره

مولفیکس و مای بیبی استفاده کردم راضی ام اما مهم اینه که چی به بچه بسازه و حساسیت نشون نده عزیزم

من خودم که مای بی بی استفاده میکنم واسه دخترم ولی بیشتردکترا مارک مرسی رو توصیه میکنن چون بدون مواد

به نظرم پمپرز حرف نداره،من تا دوماه اول پمپرز های سیسمونی رو مصرف کردم،بعد اون مای بی بی استفاده کردم،ازش راضی ام،اما ممکنه به هر بچه ا ی نسازه،اما پمپرز عالیه

منکه مولفیکس استفاده میکنم و راضی هستم

من ببم میبندم به صرفه و با کیفیته. فقط یه مدت بود چون شبا زیاد شیر میخورد صبحا پوشکش پر میشد و جیش میزد بیرون بخاطر همین شب شماره ۵ میبندم و روز شماره ۴ . الان دیگه نم نمیده

من ک مولفیکس استفاده میکنم عالیه
مرسی هم خوبه
اما من بجز این دوتا اگر برا بچم بذارم بدنش قرمز میشه

مای بیبی شورای من خیلی راضیم مخصوصا از وقتی که راه افتاده و نمیزاره که از پوشک چسبی استفاده کنم