۴ پاسخ

اشکالی نداره عزیزم. این حرف کاملا اشتباه که میگن اگه مدفوع بچه سبز باشه سرما خورده.علتش اینه که اگه شکم بچه زود کار کنه و تو روده زیاد نمونه مدفوع بچه سبز میشه و رنگ سبزش مربوط به صفراس. و اگه زیاد تو روده مونده باشه رنگش زرد میشه. پس اصلا نگران نباشید عزیزم کاملا طبیعی هستش

مشکل خاصی که نیس اگه ازداروهاش نباشه سرماخورده پهلوهاش نگران نباش یکم گرمتربگیردورکمرشو

پسر منم این دوتا رو میخوره تا حالا سبز نشده پی پیش، پهلوشو ببند احتمالا سرما زده به پهلوش

شاید یخ کرده کمرو صکمشو پنبه داغ کن