۷ پاسخ

عزیز خوب چرا از اول بهش ندادی ربطی نداره که اون سینه تو که تاحالا نخورده یه کم بدوشش بعد اگه خود بهش بده اینم بدون عزیز از دوتاسینه باید به بچه شیرداد چون یکیش غذابراش یکی ابه

چه عجب که شیرداره اره بدوشش تاخوب خالی بشه بعدازیه ربع یانیم ساعت بزاردهنش تاباز تولیدبشع

سلام عزیزم اول برو حمام سینت رو با آب گرم ماساژ بده وشیرت رو بدوش خالی بشه بعد شیرامد سینه روبده

سلام با آبگرم سینه رو خالی کن بهش بده مشکلی نداره

عزیزم چه ضرری مگه شیر تو سینه مونده میشه بده بچه بخوره هرچی تو این سیته هست تو اون یکی هم هست هیچ فرقی با هم ندارن

همه بچه ها همیشه یه سینه رو بیشتر دوست دارن ولی هر دوشو بدی بهتره

سینه ای که شیر ندادی بدوش 30 دقیقه بعد بهش بده