۳ پاسخ

سلام‌اگه پنهان باشه که موقع شیر خوردن هی سرش و میکشه عقب و موقع خواب از خواب میپره. چون اسید معدشون اذیتشون میکنه . اگه اشکار باشه که استفراغ بیش از ۵ بار توروز

عزیزم نشونه اش اینکه بیقرار هستن،بعد شیرخوردن بالا میارن،دماغشو میگیره،آبریزش از دهان دارن،هرچی میخورن انگار سیر نمیشن و درست هم وزن نمیگیرن

بعد از شیر هوردن خودشون کمونی می کنن عمودی نگهشون دارین راصی عستند نعلمولا دست و پا یخه شبها بی قرارن استفراعشون پرتابی