۵ پاسخ

سلام بستگی ب بچه داره.من دوبار تاحالا خوردم ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومده.اتفاقا من شنیدم برا زیاد شدن شیر خوبه ولی مصرف زیادش بده

عزیزم یه سری بچه ها حساسیت دارن
یه سری بچه ها که دل دردی هستن بخوری بیچاره ات می کنن مثل پسر من

سلام امکان داره بچه حساسیت داشته باشه به باقالی حتی به بوش و وارد خون بچه بشه مشکل ساز میشه برات.
من دخترخوارشوهرم همینجور شد خون بدنشو عوض کردن خیلی سختی کشید تا بچه دوباره جون گرفت.
خانمی شما هم نخوری بهتره که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد.

نه عزیزم اصلا ضرر نداره من دکترم حتی برای زیاد شدن شیر باقالی رو پیشنهاد کرد

شنیدم نبایدبوی باقالی ب بچه بخوره کم خونی شدیدمیاره.ازخوردنش نمیدونم