۱۲ پاسخ

عزیزم خوردن تخم بلدرچین اصلا ربطی به حرف زدن نداره ولی به خاطر امگا ۳ زیادی که داره برای هوش و حافظه بسیار مفیده و سرشار از فسفر و آهن و ویتامین b12 است به نسبت تخم مرغ ویتامین های بیشتری داره

تخم کفترهم خوبه من هفته ای ۲باردارم میدم ببینم نتیجه میگیرم🙂🙂

بعله خیلی تاثیرداره هفته ای سه باربده هرباردوتا

تخم کفتر خوبه برای حرف زدن بچه

سلام من روزی دوتا زرده تخم بلدرچین میدم به پسرم خیلیییییی زود زبون باز کرد.تو ۶ماهگی مامان و بابا میگه کامل.
خیلیییی ام مفیده.خوشمزه ام هس

بله عزیز خوبه تویه مقالع خوندم تخم اردک هم خوبه از لحاظ تقویت تخم کبک هم چند برابر. بلدرچین خوبه

بله تخم کفتر خیلی تاثیر داره خام نه پخته کرده به بچه بدید

والا من که به پسرم دادم الانم بلبل زبونیه که نگو روزی یه دونه میدادم بش

سلام من یه روزدرمیون هروقتم میدم دوتا،تخم بلدرچین خیلی خوبه ،برای حرف زدن بچه هم باهاش زیادحرف بزن کتاب بخون شعربخون

تو هفته چهار تا دونه میتونید بهش بدید خیلی هم خوبه برا حرف زدنش

سلام تخم بلدرچین برای حرف زدن من نشنیدم تا بحال ولی از لحاظ ارزش تغذیه ای خیلی مفید هستش هفته ای ۳ الی ۴ تا مجاز به مصرف هستید برای بچه چون پنج برابر تخم مرغ خاصیت و انرژی داره مصرف زیاد مضره.تخم کبوتر شنیدم برای حرف زدن ولی بهش اعتقادی ندارم و چند تا مطلب هم خوندم که این حرف رو رد کرده بودن.و مهم تر اینکه کلا خوراندن تخم هر پرنده ای به صورت خام یا عسلی یا نیم پز برای بچه های زیر دوسال توصیه نمیشه

برای حرف زدن بچه تخم کبوتر میدن اون هم خامش رو باید بدی