۱۲ پاسخ

روغن زیتون یاکنجد بزن جای واکسنش را آروم ماساژ بده وحوله گرم بزار.

بخاطر واکسنشه. دخمل منم دقیفا اونجوری بود. حوله رو با اب ولرم بشور بعد کامل آبشو بگیر بذار رو پاش اروم مالشش بده تا رفع شه

جای واکسنش حوله گرم بذاز ماساژ بده

جای واکسنشه اروم اروم ماساژ بده

سلام عشقم ..مهربانو اشکال نداره پسر منم واکسن چهار ماهگی که زد پای راستش تا دو هفته سفت شده بود جای واکسن وارد میکرد ولی به مرور درست شد

عزيزم روز اول كمپرس يخ و روز دوم كمپرس گرم كن جاي واكسنشو كه ورم نكنه يني همون پاي چپشو
مراقب باش كه تب هم نكنه مخصوصا شب اول🌸

دختر منم اونجوری شده بود واکسن ۲ماهگی هم اونجوری شده بود با اینکه ۱۰روزم گذشته بود اصلا سفتی و ورمش نمیرفت هرچقدم که حوله گرم میذاستم رو پاش اثر نداشت بردم دکتر سفالکسین داد هر ۸ساعت ۱ccمیدادم ۵روزه کلا رفت
حالا تو دوماهگیش از جای واکسنش چرک هم اومد یکم
ولی تو واکسن ۶ماهگی اونجوری نشد فقط حوله سرد گذاشتم دیگه گرم نذاشتم اصلا

عزیزم نگران نباش فقط چربش کن،پوشاکشم سفت نبند اصلا،آروم چربش کن

مال واکسنه برا پسرمنم بادکرد و سفت شد مرتب کمپرس گرم بذار من کلی هم روغن زیتون میزدم وماساژ میدادم خیلی هم کمپرس گذاشتم خوب شد

طبیعیه مال پسرمن هم ایطوری شد خودش خوب میشه اگه تب نداره حوله گرم بذار روش

عزیزم جای وکسنشو قطره استامینوفن یا قرص استامینوفنو با روغن زیتون قاطی کن بزن و ماساژ بده ی کم

منم پسرم واکسن دوماهگی شو زد پاش سفت شد بعد چندروز خودش خوب میشه