سلام بعد از چند ساعت واکسن بچه ها تب میکنن❤

۷ پاسخ

تقریبا ۴ساعت،من دخترمو بردم واکسن زدم گفت قبل اینکه چهارساعت بگذره از واکسن، بهش استامینوفن بده ک جلوگیری کنه.

من امروزواکسن دخترم زدم ازصب تب نکرده..مرتب قطره بایدبدی چه دردیاتب داشته باشه چه نه

من دخترم اصلا تب نکرد برا واکسن دوماهگی فقط شبش یکم داغتر شد بدنش ولی چنروز دیگ واکسن چهارماهگی میگن خیلی بده

بعد از چهار الی ۶ ساعت

وقتی واکسن زدی نیم ساعت بد باید استامنیفن بدی ۶ساعتی ۲سی سی اگر تب شدید ۴ ساعتی باید بدی ۲ سی سی

واکسن زدی هر۶ساعتاستابده تاتب نکنه. باتوجه ب وزنش

یکی دوساعت بعد از زدن چ تب کنه چ نکنه قطره استامینوفن رو بده از دردش کم کنه