۵ پاسخ

بنطرم یه لگن مخصوص براش بذار تو خونه جاهایی که معمولا پی پی یا جیش داشتنی میره تا رو لگن که عادت کرد بعد لگنش رو ببرین تو دستشویی بعد از یه مدتم نیاز به لگن نیست...در کل من با لگن و این مباحث مخالفم طبعم نمیگیره ترجیح میدم بزرگ تر بشه راحت تر بشه گرفت از پوشک عزیزم اینجوری سخته برای هر دوتون

خب خیلی زود گرفتی دختر خوب حالا هم نمیشه دوباره پوشکش کنی یه دستشویی فرنگی بچه گانه بگیر بذار تو خونه بذار اونجا کارشو انجام بده بعداز اینکه کامل یاد گرفت ببرش دستشویی

شلنگ ابو باز کن یکم اب بریز رو دستش یا اون قسمت سریع میکنه

شورت آموزش بپوشونش که خونه رو کثیف نکنه.بهش سخت نگیر یاد میگیره کم کم.هرموقع دسشویی جیش کرد جایزه بهش بده خیلی تاثیر داره

والا من ۲روزه پوشکش نمیکنم وقتی جیش داره میگه میبرمش هم جیش میکنه .. خودمم موندم عجیب که به این زودی یاد گرفت..
من چندبار خواستم دیگه پوشکش نکنم ولی بلد نبود میبردمش دسشویی نمیکرد و رو فرش چرا..