۱۱ پاسخ

فرق میکنه.بعضیا میگن بچه دختر ،مادرش شیرینی دوست داره و بوه پسر،شوری و ترشی.ولی من علایمم شبیه دوستم بود.اون نی نیش دختر بود و من پسر

عزیزم من هم از علائم دختر داشتم هم پسر اما بچه ام دختره

میگن سر پسر خوشگل میشی من شدید زشت شدم ترشی و شوری و شیرینی همرو دوست دارم کلا ربطی نداره این چیزا

با این چیزا جنسیت مشخص نمیشه فقط داخل سونو انومالی که مطمئنه .
وگرنه ویار بستگی به سیستم بدن هر فردی داره ..
بعضیا میگن اگه همش حالت تهوع داشته باشی دختره ولی خیلیا اینطورن بچشون پسر میشه.
به این چیزا گوش نده انشالله سالم باشه

من ب شخصه عاشق مزه های ترش و شور بودم و از همه ی بوهای غذا متنفر مخصوص بوی مرغ و پیاز داغ قبل بارداریم عاشق شیرینی بودم ولی تا پنج ماهگی نتوسم ی چیز شیرینم بخورم ..از حمومم بدم می اومد هم چنین در یخچالمم نمی تونسم باز کنم ....در کل بنظرم ربطی ب ویار نداره با توجه ب ویارم میگفتن پسره ک اشتباه بود ..ان شالله سالم باشن همشون🙏

اصلا ربطی ب ویار نداره من دختر اولی رو خربزه بستنی خیلی دوست دارم و دختراولیم خیلی حرکت میکرد خودشو جم میکرد اینم دختره و برعکسه اونه و اینو عاشق هندوانه ساندویچ ترشی هستم

سلام اگر سردی میکنی شیرینی دوست داری دختر دار میشی اگر گرمی میکنی شور میخوری پسر و قیافه اتم ببین چطور شده اگر قیافه ات بد شد دختر اگر همه میگن خوشگل شدی پسرعزیزم

والا من از شیرینیجات متنفر بودم و همش ترشی میخوردم همه میگفتن بچت پسره ولی دیروز رفتم سونو عشق مامان دختره😁ینی میخوام بگم ربطی ب ویارت نداره

همه مثل هم نیستن اما یه چیزایی واقعا درسته
من خودم از جوجه متنفر شدم، دوستمم همین جوری بود.
به دوغ علاقه زیادی پیدا کردم، سالاد آبغوره که نگو
صورتم به نظر خودم زشت شده بود بخصوص اوایل
مشکل پوستی هم پیدا کردم
و مهم تر از همه حسم میگفت دختره و درست بود

سلام
گلم اصلا به این چیزا نیست
تو دوستان و اطرافیان کاملا برعکس بود
اصلا به این علایم توجه نکن

عزیزم علائم هر کسی متفاوته