۹ پاسخ

پسر منم زردی داره روز اولی که زایمان کردم خودم شیر خشت و ترنجبین استفاده کردم شیرم خنک شه.بچم زردی خفیف گرفت اما چون فاویسم داره حتما باید از دستگاه استفاده کنم.البته دم کرده تخم گشنیز هم خیلی واسه زردی بچه خوبه من به بچم میدم.چون پاکسازی میکنه معده رو

سلام عزیزم پسرمنم زردیش بالا بود ترنجبین وشیرخشت میدادم خوب شد

ترنجبین وفلوس بده من ب دخترم میدادم

سلام شیر خشت خوب نیست نده

عزیزم ببر دکتر اگه زیاد باشه بستری میکنه دو روزه میاد پایین زردیش
و اگر هم کم باشه قطره بهش میده
من دو روز بچه اولم رو توی دستگاه گزاشتیم توی خونه
بعد هم بهش قطره دادم

سلام شیرخشت ترنجبیل عرق کاسنی بخور سعی کن مرغ ماکارانی ...نخوری
به هیچ وجه به بچه چیزی نده
آن دیدی بیحال حتما ببر دکترتابفهمه زردی چنده؟ زیاده نرمال بالا باشه بستری میکنم

اره خودت بخور به اونم بده شیر خشت وباید بندازی تو اب جوش ولی ترنجبین وباید بجوشونی بعد مخلوطش کن

سلام اندازه یک نخود شیر خشت را با نصف استکان اب جوش حل کنید ترنجبین هم یک نصف قاشق غذا خوری با نصف استکان اب جوش حل کنید بعد با یک پارچه نخی تمیز صاف کنید و این دو محلولو باههم قاطب کنید و یواش یواش بدید نوزاد در چند وعده بخوره

خودت عرق کاسنی وعرق شاطره بخور،ترنجبین هم با یکم آب جوشیده سرد حل کن چند قاشق بده بچه ات بخوره