مامان كارن مامان كارن ۷ ماهگی
سلام دوستان
من ٩ عدد شير مايع اينفترينى دارم
پسرم شيشه نميگيره
به سختى و با قطره چكان تا الان ٦ تا بهش دادم اما ديگه دارم بهش كمكى ميدم، نميخوره
اگر كسى خواست دونه اى ٨٠ هزار تومن ميدم بهش(خودم ١٣٥ خريدم)
اينم توضيحاتش👇🏻👇🏻

شیر مایع تقویتی اینفاترینی ، تولید برند و کمپانی بزرگ نوتریشیا (Nutricia) می‌باشد.
این شیر مایع، از بدو تولد تا رسیدن وزن نوزاد به 9 کیلوگرم ( و یا 18 ماهگی) قابل استفاده است.
سازگار با کودکان رفلکسی.
یک نوشیدنی کامل و مغذی غنی شده دارای انرژی بالا.
حاوی انواعی از پروبیوتیک ها، نوکلئوتیدها و LPS.
شامل ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر ضروری برای کودک.
شیر مایع تقویتی اینفاترینی، منبعی از پروتئین، ویتامین و مواد ضروری مورد نیاز کودک بوده و حتی می‌توان از آن به عنوان تنها منبع تغذیه استفاده کرد.
اینفترینی infatrini شیر مایع مخصوص وزن گیری نوزاد می‌باشد که علاوه بر انرژی بسیار زیاد ، حاوی انواع پروتئین ، ویتامین و مواد مورد نیاز برای بدن کودک بوده به گونه‌ای که از شیر تقویتی اینفاترینی می‌توان به عنوان تنها منبع تغذیه استفاده کرد.
این شیر تقویتی به رشد قد و رشد دندان کودکان کمک بسزایی می‌کند.