۸ پاسخ

سلام اگه دکتر نوشته ضرر نداره دختر منم مریض بود دکتر بهش داد

سلام عزیزم اگه دکتر نوشته که باید بدی

سلام نه عزیزم میتونید بهش بدین فقط مصرف خود سرانش بدون نظر پزشک درست نیست چون داروی نسبتا قوی هستش

ندین عزیزم خیلی از دکترا مینویسن ولی ندین بهتره بهترین درمان برای بچه شیر مادره من لا توصیه های این دکتر یه بچه بزرگ کردم دوازده سالشه

یه دکتر عالی تواصفهان بنام دکتر رئیسی داریم که کلا شربت کتوتیفن را منع کرده ومیگه توبچه ها ایست قلبی میده.منم یکی دوبار داده بودم به بچم دیگه ندادم.

سعی کن داروی دیگه ای باهاش به بچه ندی امکان داره تداخل ایجاد کنه

من شنیدم کتوتیفن کلامیگن خوب نیست دکتربه پسرم داددیگه بعدازاین که گفتن خوب نیست نداد

سلام. برای چی میدی