۷ پاسخ

چهارتا بادوم رو پنج دیقه بجوشون تا پوستش براحتی کنده بشه.بعد با یه استکان آب بذار تو میکسر که بادوم پودر بشه و رنگ آب مثل شیر بشه بعدش از چاس صاف کن ردش کن که پودرشو نریزی توش چون میگن حساسی زاست. بعد یه کم شیرشو بجوشون . بعدش مثل فرنی با آرد برنج وشکر درستش کن با شیر بادام

دکتر دخترمن گفت ۱۰ عدد بادام را بریز توآب گرم یه چند دقیقه ای که پوستش کنده بشه .بعد با الک رنده کن یه ق آرد برنج ویه لیوان شیر بهش بزن ۲۵دقیقه رو حرارات بگذار ومرتب هم بزن.بادام زمینی حساسیت زاست.

ای جانم ،،،یه قاشق مرباخوری بادوم رنده شده بافرنیت بریز عزیزم 🌷 باانواع پوره هاتم میتونی بادام اضافه کنی واسه کوچولوتون خوبه🌹🌹🌹

مثل فرنی هست ولی اردبرنج کم بریزبجاش بادوم خردشده بریز.بادوم درختی خام بخربزارتوابجوش پوستش کنده بشه بعدخشک شدخردش کن

عزیزم قسمت ابراز فایل تغذیه هست دستورش

سلام عکسشو فرستادم واستون

ای جان ماشالله به نی نی تون