۸ پاسخ

سلام سعی کن اولویت اول شیر خودت باشه که به شیشه عادت نکنه عزیزم.

معمولا بچه هایی که ۲ تا شیر میخورن شیر خشکی میشن.سعی کنید تا جایی که میتونید شیر خودتون رو بدین

به نظرتون شیرخشک کمکی چ مارکی بهش بدم که وزن اضافه کنه?

سلام نزار به شیشه عادت کنه خدایی نکرده مثل من میشی من هم باشیشه بهش میدادم الان اگه بیداره سینمونمیگیره فقط گریه میکنه مجبورم شیرخشک واسش اوردم چون نمیخوره شیرم افتضاح کم شد بزار سینتوبگیره خیلی بهتره اگه زیادگریه کرد کم بهش شیرخشک بده

آخه همش گریه ميکنه و دستش تو دهنشه وقتی بهش شیرخشک میدم راحت میخوره و ميخوابه... شیرم خیلی آبکيه... واقعا ناراحتم

شیرخشکو شبا ک خوابه بده ک‌متوجه نشه سینرو از شیشه‌.چطور متوجه میشی ک‌سیر نمیشه؟

از کجا میدونی سیر نمیشه وقتی وزن اضافه کنه و پیشرفت داشته باشه یعنی سیرش میکنه شیرت یکی در میون بده که سینتو ول نکنه

من 2 ماهه دارم شیر خشک کنار شیر خودم میدم سینه رو هم.ول نکرده