۶ پاسخ

من ماهیچه چرخ کردم چون راحتر و زودتر پخته میشه تا ماهیچه تیکه ای .یکم‌پیاز با کره تفت میدم ماهیچه چرخ شده میریزم ی تیکه عصاره قلم میندازم و گاهی اوقات یکمم دال عدس میریزم ابگوشتی درست میکنم‌.بهترین نون برای بچه ها سنگک هست من سنگکو خشک کردم پودر کردم میریزم توی این غذاش و بهش میدم .یا صبحانه نون لواش یک چهارم بند انگشت پنیر با پودر پسته یا کره میزنم روش میدم میخوره یا نونو ماست

سلام عزیزم نان سنگک بده دستش تا خودش بخوره چون دندون نداره خفه نمیشه بادهنش بازی میکنه

غذاهای ابکی که میدی ریز کن توش بهش بده نون تست خیلی نرمه و راحت نرم میشه

سلام میتونی کم کم کوچولوکنی بهش بدی موقعه صبحانه یکم بزنی تو چایی بعد بهش بدی

عزیزم من به پسرم بربری میدم دستش خودش نرم میکنه میخوره اگه اینجوری نخوردبااب گوشت بهش بده

بده دستش اما حواست باشه تیکه گنده نکنه با لثش نفهمی بعد قورت بده بپره تو گلوش خیلی مراقبش باش
با دستت کم کم کوچولو کوجولو هراز گاهی بده دهنش خوشش میاد از نون بجه ها یا با غذا نرم کن بده