۴ پاسخ

عیب نداره بچه من چندوقت این طوری بود بهش یه کم ابجوش نبات دادم خوب شدحالا شماامتحان کن شایدسردیش کرده اخه دخترمن سردیش کرده بود ایشالا خوب میشه اصلانگران نباش دکترمیگفت مشکلی نداره

سلام ممکنه نشونه سرماخوردگی باشه,ولی منم ک بچم مدفوعش سبز شده بود بردم متخصص اطفال گفت اشکالی نداره ک سبز شده حتی سرمام نخورده بود

سلام عزیزم.‌. شیر خشکش رو عوض نکردی؟ آخه شیرهایی که حاوی آهن هستن مدفوع بچه رو سبز می کنن. دکتر پسر منم گفت موردی نیست اگه حالش اوکیه و مشکل دیگه ای نداره مهم نیست‌.

دخترمنم اونطور میشه نمیدونم از چیه شنیدم چن نفری گفتن از گوش درده یام از خوردو خوراک خودم