۶ پاسخ

گلم هم تغذیه هم خواب، هر دو تو رشد بچه اثر داره
سعی کن ۹ و ۱۰ شب بخوابونیش چون هورمون رشد اون زمان تو بدن ترشح میشه

غذا که ماشالا میگی خوب میخوره، غذاهای پرکالری بهش بده، به همه غذاهاش روغن زیتون یا کره اضافه کن، زرده تخم مرغ رو مرتب بهش بده، دو سه تا بیسکویت مادر با دو سه قاشق شیر خشک و یکی دو تا خرما و چند قاشق آب جوشیده ولرم له کن و مثل سرلاک بهش بده
شیر خشک هم اگه میخوره روزی دو وعده بده

براش اب قلم درست کن قلم گوساله بخر بزار ۴ ساعت تو زودپز بژه ابش بریز تو غذاش عالیه

معجون درست کن با موز خرما پودر مغزیجات و بستنی بهش بده .سیب زمینی و ماکارانی بده نشاسته داره وزن میگیره. موز بده .شیره گوشت .کره و عصاره قلم توی غذاهاش بریز

منم هرروز عصاره گوشتو توی شیشه بهش میدم . اب سیب هم هروزمیدم تپل میکنه

گلم بچه خواهرمنم وزن کم میگرفت یه هفته خواهرم همش گوشت توشیشه دادعالی بودخیلی مون گرفت

سلام نسبت ب تولدش کمه براش شیرخشک بگیربخوره.