۳ پاسخ

سلام اگه دکتر براش سونو بنویسه ببرش اینجوری تشخیص میده وضعیت دریچه معده بچه چقدر کامل شده و چه دارویی براش خوبه

امپرازول‌ ریفلاکسو درمان‌های نمیکنه ‌ فقط جلوی التهاب مری‌ رو میگیرن و اونو درمان می کنه که درد بچه کمتر میشه. ریفلاکس اکثر بین ۴ تا ۶ ماه بدترم میشه برا بعضیا بعد ۶ ماه کم کم بهتر میشه تا دو سالگی که معمولا کامل خوب میشن اگه مشکل ساختاری دریچه معده نداشته باشن

سلام عزیزم
شرایط آنتی رفلاکسو هم رعایت میکنین؟
با رعایت این شرایط نود درصد بچه های رفلاکسی خوب میشن و حتی نیاز به دارو هم ندارن