۹ پاسخ

سلام نمیدونم دلیلش چیه که هرکی سزارین میکنه همین دردو سوزش سمت راست رو داره منم حس میکردم بخیه هام باز شده اما چیزی نیست بعد از چهل روز کاملا خوب میشی نگران نباش مامانم هم ۲بار سزارین کرده اونم همینطور بوده

منم اونطوری بودم تا الانم درد دارم رفتم دکتر ، دکتر گفت که جای بخیه هات قارچ گرفته بعد شامپو داد هر روز میرم شامپو رو میزنم ده دقیقه میمونه راحت میشم ولی اگر یک روز نزنم باز دردش شروع میشه

منم همینطور بودم .خوب شدم .همون جایی که جفتم بود و برداشته شده بود خیلی درد داشت چون جاشو دکتر بهم نشون داده بود قبلا میدونستم کجاس

ممنون ولی خیلی میترسم بخیه داخلی باز شده باشه

سلام منم همینطوربودم ولی بعدچند روزخوب شدم

به خاطر گره آخر بخیه ست که داخل گوشت فرو میره و درد میگیره

تا دوسه هفته همه اینجورن من سمت چپم بود

سلام منم همینطور بودم همش میگفتم بخیه های من از تو پاره شده ولی تقریبا بعد از دوهفته کاملا خوب شدم نگران نباش

منم اینطوری بودم فقط با شیاف اروم میشدم باید بری پیش دکتر معاینت کنه وضعیت بخیه هات ببینه