۶ پاسخ

سلام من برا آریوحساب باز کردم ۶میلیون گذاشتم تو حسابش بعد از ۱۵سال یه وام ۱۷۷میلیونی بش میدن میتونی ۵ساله یا ۱۰ساله هم باشه وام مسکن جوانان

سلام‌ما یه حساب به اسم خودم باز کردیم همونه

من واسه دخترم هرچقد که تونستم جمع میکنم و میرم براش طلا میخرم. حتی شده که ۵ تومن

من پسرمو بیمه کردم هر ماه ۱۰۰تومن میریزیم تو سن ۲۰سالگیش یه عالمه پول میشه

هرماه یا هر چند وقت یا حداقل سالی یه دونه سکه بخرین با اسم پسرتون بزا ین کنار بزرگ بشه میتونه بفروشه به دردش بخوره

سلام عزیزم من تو بانک آینده به اسم خودش حساب باز کردم در ماه هم یه مبلغ جزئی می ریزم