۱۳ پاسخ

اگه کمه طبیعی ترشح هم اگه بو نداشته باشه و زرد رنگ نباشه اینم طبیعیه

سلام منم اینجوریم طبیعیه... ولی من کمردرد شدید تری دارم

اگه کمه و بدون بو مشکلی نیس

ترشحات بی رنگ و بو اشکالی نداره

جفت و سرویکست خوبه؟

منم هفته ٢١ بارداری هستم و کمر درد وترشح هم دارم.هم عصب سیاتیک پاهام تحریک شده گاها درد میکنه.یکم عفونت ادراری داشتم دکتر یک ورق سفکسیم دادن مصرف کردم.منم خیلی میترسم

کمر درد با ترشح علامته عفونته
من بالای باسنم از درد منفجر میشد ترشح هم داشتم بی بو رفتم دکتر گعت عفونت داری واژینال قرصی بهم داد الان کمر درد هم ندارم

طبیعیی است واگرکمردرددارم باروغن ماساژبده وگرم نگه دار خوب میشوی

کمر درد وترشحت طبیعیی است واگر می خواهی کمردرد ارام شود با روغن ماساژبده وگرم نگه دار وترشحت رنگش عوض شد وبوی بد دادبدان که غیر طبیعیی است

اره طبیعیه.منم اینجورم.فقط اگه ترشحت زیادبود ب دکتر برو

سلام عزیزم
طبیعیه نگران نباش
ولی اگه ترشح با بو رنگ بود حتما به پزشکت بگو

بله طبیعی عزیزم رحمتون داره جا باز میکنه
بخاطر همون کمردردو دلدر طبیعیه
ترشح هم اگ بی رنگ و بی بو باشه مشکلی نداره

اره خیلی طبیعیه